https://www.animaatjes.nl/glitter-plaatjes/w/welkom/welcome-008.gif

welkom bij https://blauw.famvdvelde.nl/ !!

klik boven aan op indelen voor allemaal andere dingen!

veel plezier!!

Belangrijke mededeling!

Wij hebben een 24/7 minecraft server!
IP:
#soon is nog niet open
Discord: Klik hier voor de discord server te joinen!

Dummie staat op uit de dood!

Dummie ging op een dag dood! De familie van hem zaten om hem heen toen ze klaar waren met rouwen ging hij een kist in die speciaal voor hem is gemaakt! Toen dat allemaal klaar was tilden ze hem in de doodskamer waar allemaal van dezelfde soort kisten stonden. Een paar honderd jaar later: Er kwamen in 1 keer mensen de kamer in naar een paar honderd jaar die mensen hadden de doodskamer ontdekt! Ze namen een paar kisten mee naar buiten om ze te laten zien waaronder de kist van Dummie! De mensen buiten stonden klaar met camera's omdat ze fotos wouden hebben van de mummies. De kisten werden geopend en iedereen zag de mummies en toen waren ze klaar met de onthulling en namen ze de kisten mee naar museums! Tussen die reis van Dummie was er ook onweer en regen! 1 van die bliksemschichten kwam terecht op de kist van Dummie en maakt hem levend! Hij klom uit de kist en sprong uit de auto! Later die avond op het journaal: Er is een mummie vermist! hij werd naar een museum gebracht in vlodderdam! Volgens de politie is er een bliksemschicht op de kist gekomen en toen dat gebeurde werd hij levend! In Egypte zagen ze ook iets in het verband zitten dat was een gouden munt aan een metalen ketting waarschijnlijk komt het daardoor! Dit was het belangrijkste nieuws!

 

Dummie op avontuur!

Dummie loopt nu rond door Appeldam, Hij ziet in de verte een huis daar ging hij heen en in bed liggen! Wat Dummie niet wist is dat het een bed was van een jongen genaamd: Goos .De jongen kwam thuis van school en ging naar boven hij ging ze kamer in en schreeuwde zich los!! Zijn vader kwam naar boven en keek ook hij zag hem ook liggen. Toen ging Dummie bewegen en raar praten ze schrokken allebei heel er! Ze gingen als de wiedeweer gingen ze naar beneden en ze belde de politie ze zeiden: Er ligt een levende mummie in mijn zoon zijn bed kom snel!! Er komt even later politie aan bij het huis. Ze gaan naar het bed maar.... ...... Het bed is leeg! Ze onderzoeken de hele kamer van top tot teen! Ze vinden hem op het dak! Hij wordt meegenomen ze zeiden het spel is klaar met jouw! Hij werd in de handboeien geslagen en met loeiende sirenes afgevoerd! Hij werd op het politiebureau terug in zijn kist gedaan en deden de kist dicht. Dummie ging toen weer dood in zijn kist, toen hij dood was werd hij met de kist naar een onderzoekslab gestuurd om te kijken hoe hij levend was geworden!

 

Dummie bij het onderzoekslab.

Dummie is net aangekomen bij het onderzoekslab! Dummie wordt een kamer in getild. De onderzoekers vinden een gouden munt die verbrand is. Ze onderzoeken de munt en ja hoor hij was levend geworden door de onweer die insloeg op de munt! Dummie was klaar met het onderzoek de kist werd weer afgesloten en toen werd de kist naar het museum gebracht. De kist werd in het museum opengemaakt en er werd een glazen plaat voor hem gezet. De grote opening van de expositie: Er werd van alles verteld over van alles en nog wat, maar uiteindelijk kwamen ze bij Dummie en daar vertelde ze dit: Deze mummie was opgestaan uit de dood maar de politie heeft hem opgepakt, de mummie was stiekem bij een huis naar binnen gegaan en toen kwam een jongen zijn kamer binnen en schreeuwde zich rot en riep: Er ligt een mummie in mijn bed! De bewoners belde direct de politie en niet even later was de politie er en werd de mummie aangehouden, maar hoe is de mummie levend geworden.....? ....... dat geheim gaan we helaas niet vertellen want dat is een geheim van het museum en de onderzoekers. Dit was ons laatste voorwerp van deze expositie. Bedankt voor uw interesse voor de tentoonstelling!

 

Dit was mijn stukje over Dummie de mummie. 

Gemaakt door: Jort

Bron: Dummie de mummie (geen sponsor)